dimecres, 12 de febrer del 2014

Excursió amb raquetes


L'hivern avança i des de Caminampa us fem una nova i atractiva proposta. El proper 2 de març anirem a l'estació d'esquí de Port del Comte per fer una excursió amb raquetes de neu.

És una activitat pensada per a totes les edats? Pensem que sí, però sou els pares i mares qui heu de ser conscients del que anem a fer, ja que és una activitat molt específica. Volem caminar per camins fàcils on el trineu també  pot ser-hi present. Davant del dubte poseu-vos en contacte amb  caminampa@gmail.com

Us proposarem 2 circuits de nivells diferents que seran definits la mateixa setmana en funció de l'estat de la neu.

Aquesta activitat té un cost de 8 €: 6 € lloguer de material que farem a la mateixa pista + 2 € d'assegurança obligatòria. Si disposeu de material i/o assegurança en curs de la FEEC es descomptarà del preu. El pagament es farà el mateix dia en arribar.

Ens trobarem a les 9:30 del matí a la mateixa estació. Després de recollir el material ens desplaçarem fins a la zona de l'Estivella on deixarem els cotxes. L'activitat la farem durant el matí i després tornarem a la zona de pistes del Port del Comte per dinar. A l'estació hi ha bar, restaurant i sala de pícnic.

Per arribar a Port del Comte clica clica l'enllaç de la dreta

Us esperem!!, segur que gaudirem d'una gran jornada amb la companyia de tots plegats.

INSCRIPCIONS TANCADES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada