divendres, 21 de març del 2014

6 d'abril Castell de Besora


El castell de Besora és un castell que corona un turó, situat a ponent del poble de Santa Maria de Besora, i a una altitud de 1.023 metres, a la comarca d'Osona, del qual avui tan sols en queden les runes. 

Aquest és el nostre destí per al pròxim 6 d'abril. 

Us proposem un doble punt de partida per accedir-hi: 


  • Els que vulgueu fer la sortida llarga ens trobarem a l'aparcament Castell de Montesquiu al municipi de Sant Quirze de Besora. Recorregut de 10 km. i 350 m. de desnivell. Hora de trobada les 9 del matí. 
  • Els que opteu per la sortida curta ens trobarem a l'entrada del municipi de Sta. Maria de Besora. Recorregut de 3 km. i 150 m. de desnivell. Hora de trobada les 10 del matí. 
Tot el grup ens trobarem al turó del Castell de Besora per després tornar als punts d'inici

Un cop finalitzada l'excursió ens retrobarem a la zona de píc-nic de la Font d'en Nado a Montesquiu per compartir una graellada una mica especial. Tindrem les graelles a punt per tal de què us pugueu coure les vostres botifarres i carn. Ho heu llegit bé. La idea és fer una graellada. Nosaltres posem les brases i tu la carn. 

Per inscripcions clica els enllaços de la dreta. 

Per a dubtes i més informació envia un correu a caminampa@gmail.com 

Cost de la sortida 2 € (assegurança obligatòria).

COM ARRIBAR:

Sortida llarga: carretera C-17 sortida Sant Quirze de Besora. Entrar al poble i seguir indicacions per anar al castell de Montesquiu.

Sortida curta: carretera C-17 sortida Sant Quirze de Besora. Entrar al poble i agafar la carretera de Vidrà fins a Santa Maria de Besora.

Plànol de la sortida llarga

Castell de Besora





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada