dimecres, 13 de gener del 2016

31 de gener de 2016 a Sant Miquel del Fai


El pròxim 31 de gener de 2016 teníem previst fer la sortida a la neu. Com que les condicions d'aquest hivern amb la neu no són les més òptimes, ens veiem obligats a canviar de destí.



La proposta que us fem és a prop de Barcelona: Sant Miquel del Fai i la zona sud dels Cingles de Bertí. Les dues propostes s'iniciaran al nucli de Riells del Fai.


Riells del Fai és un poble del terme municipal de Bigues i Riells, al Vallès Oriental, al sector nord-occidental de la comarca. És als peus dels Cingles de Bertí i del monestir de Sant Miquel del Fai, a la capçalera de la vall del Tenes.

Sant Miquel del Fai és un monestir erigit sobre un cingle en el segle XV a partir d'una església anterior. Representa un bell exemple del gòtic a Catalunya.

Està situat al capdamunt de la Vall de Sant Miquel, dins el paratge natural dels Cingles de Bertí.

SORTIDA CURTA: Riells del Fai - Sant Miquel del Fai - Riells del Fai. 6,5 km.

Recorregut fàcil que iniciarem a Riells del Fai i recorrerem la vall del riu Tenes tant d'anada com de tornada.

SORTIDA LLARGA: Riells del Fai - Sant Miquel del Fai - Sant Pere de Bertí - Grau Traver - Riells del Fai. 14,5 km.

Fàcil itinerari circular. Recorre el sector més ponentí dels Cingles de Bertí, a cavall entre el Montseny i el massís de Sant Llorenç del Munt. Partint de Riells del Fai, pugem al santuari de Sant Miquel del Fai, recorrem una bona estona pel fil del cingle, pujarem al llogaret de Bertí i, passant pel casalot del Clascar, retornarem a Riells pel grau del Traver.


Inscripcions clicant els enllaços de la dreta.



El cost de l'assegurança és de 2€ si es paga anticipadament al despaig de l'Ampa. 3€ si es paga el mateix dia de la sortida. Si es té llicència FEEC, no cal pagar assegurança.

Dubtes o més info a caminampa@gmail.com


LLARGA

CURTA

Vall del Tenes
Sant Miquel del Fai


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada