dimecres, 25 de gener del 2017

Raquetes a Port del Comte

Aquest any sí que pujarem a tocar neu!!

Si les condicions de neu segueixen com ara, el proper 19 de febrer de 2017 pujarem a Port del Comte a gaudir d'una gran jornada de neu.

Us proposem una caminada amb raquetes de neu pels boscos i muntanyes del Port del Comte a la comarca del Solsonès.

Us oferim dues opcions (en el darrer moment poden haver-hi canvis en funció de la climatologia i estat de la neu):

CURTA: Prat de Botons (aparcament de l'Estivella) - Font de l'Estivella (i tornar) de 5 km apta per a tothom. Caminarem per una pista forestal en mig del bosc amb un desnivell inferior als 50 m. APTA PER A TOTHOM.

Els més petits tindran temps de jugar amb la neu, baixar en trineu (si el porteu) i fer tots els ninots que vulguin.

LLARGA: Prat de Botons (aparcament de l'Estivella) - Padró dels Quatre Batlles (i tornar) de 9,9 km i 450 m de desnivell. Ens endinsarem dins de bosc per seguir per prats i calms fins al cim del Pedró dels Quatre Batlles per tornar tot passant pels boscos de Tuixén i l'Estivella fins al punt d'inici. NO RECOMANADA PELS MÉS PETITS.

NOTA: les raquetes es poden fer servir si el calçat que portem fa com a mínim 23 cm de llarg. Si hi ha nens amb peus més petits, no patiu ja que si fan la Curta i caminen darrera una persona gran no hi ha problema. Sempre i quan vagin amb calçat adequat.

Les dues opcions finalitzaran abans de dinar. Aquest el podem fer al punt de trobada (pícnic) o a l'estació d'esquí del Port del Comte (Restaurant, bar o zona de pícnic).

Recordeu que som al febrer i pugem a una zona hivernal. Cal portar la roba d'abric adequada per l'activitat. Pantalons adequats per anar a la neu, roba d'abric, paraneus (opcionals), botes de muntanya.

COST DE L'ACTIVITAT:
  • Assegurança obligatòria -si no teniu llicència FEEC- 2 € si es paga a l'oficina de l'Ampa abans del 13 de febrer o 3 € si es paga el mateix dia.
  • Lloguer de raquetes 8 € i pals 2 € si no en teniu. OBLIGATORI pagar-ho abans del 14 de febrer a l'oficina l'Ampa. Si ja disposeu d'aquest material no cal que el llogueu. Podeu llogar les raquetes soles si teniu pals de caminar.
INSCRIPCIONS

Del 6 al 14 de febrer clicant els enllaços de la vostra dreta.

La setmana anterior, informarem a tots els particiapants dels horaris i de com arribar al punt de trobada.

Per a qualsevol dubte o aclariment escriviu un correu electrònic a caminampa@gmail.com

US ESPEREM!!!!




Caminampa CURTA 5 km.

Caminampa LLARGA 9,9 km.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada