dilluns, 13 de novembre del 2017

26 de novembre…cap a la Grevolosa!!

A mig camí entre Vic i Olot trobem la zona boscosa de la Grevolosa.

La Fageda de la Grevolosa ocupa una part important de la Serra dels Llancers, la qual forma una mena de frontera natural entre la serralada Transversal i el Prepirineu i que uneix el Collsacabra amb el Puigsacalm.

La fageda de la Grevolosa és un dels boscos més espectaculars de Catalunya, amb arbres monumentals de més de 300 anys de vida i un diàmetre de més d’1 metre arribant a sobrepassar alguns d'ells els 40 metres de llargada. També s'hi troba una gran diversitat natural, tant de flora com de fauna. Degut a la seva bellesa i interés biològic, aquesta fageda està inclosa a l’espai EIN Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

Gaudirem de la tardor en la seva màxima esplendor i bellesa.

Aquest és el destí que us proposem pel proper diumenge 26 de novembre de 2017 amb una doble proposta:

CURTA de 7,2 km apte per a tothom. Passejarem per la fageda de la Grevolosa i l’ermita de Sant Nazari. Potser tenim una trobada inesperada!!!

LLARGA de 12 km. Passejarem per la fageda de la Grevolosa passant pel coll de Bracons fins arribar al cim del Puigsacalm de 1.512 m per retornar a l’ermita de Sant Nazari.

Tots plegats ens retrobarem a Sant Nazari per dinar plegats.

INSCRIPCIONS fins el proper 23 de novembre. Clica els enllaços de la dreta.

Assegurança obligatòria que caldrà pagar al despaig de l’Ampa (laborables de 16 a 18 hores) si no es té llicència FEEC. 2,5 € per als socis de l’Ampa i 3,5 € per als NO socis de l’Ampa.


Som al novembre i la tardor avança. Cal estar atents a les previsions metereològiques. Les fagedes són zones ombrívoles i fresques.

No deixis que t´ho expliquin!!!!



CURTA
LLARGA

Fageda Grevolosa

Fageda Grevolosa

PUIGSACALM

ERMITA DE SANT NAZARI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada